Dr. Vodita » Despre noi

Despre noi

Clinica stomatologica Dr. Vodita


Despre noi

Un zâmbet este cel mai frumos lucru pe care îl poți purta zi de zi. Deși noi, românii suntem un popor care apreciază glumele și umorul fin, reușind chiar să facem haz de necaz, relația cu medicul stomatolog este cel puțin complicată. Încă există reminiscențe din experiențele nefericite cu felceri și bărbieri care scoteau “pe viu” dinții.


Cercetările din piață ne arată că mai mult de 40% dintre români nu au ajuns în ultimii ani la medicul stomatolog și o parte din aceștia nu își propun să meargă nici în următoarele 12 luni. Iar cel mai important aspect nu este cel dictat de rațiuni economice, ci de lipsa de educație privind importanța sănătății dentare sau de frica împământenită de durerea asociată cu medicul dentist, care a fost moștenită de la o generație la alta. Este dovedit că un părinte care nu frecventează medicul dentist nu își va duce copilul la stomatolog decât în ultimă instanță, atunci când deja sănătatea dentară i-a fost afectată.

Din fericire, medicina a evoluat enorm în ultimii 50 de ani, iar durerea și nici măcar disconfortul nu mai au de-a face cu vizita la medicul dentist. La clinica stomatologică drVodiță din București ne dorim să schimbăm această concepție greșită și să schimbăm vieți, prin însănătoșirea și transformarea zâmbetelor tuturor celor care ne calcă pragul.

Crezul nostru este că un zâmbet sănătos este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta zi de zi, indiferent de vârstă. De aceea, te vom ajuta să zâmbești mai mult și mai des!


Misiunea noastră este să menținem, să însănătoșim și să reparăm când este nevoie, pentru ca tu să poți zâmbi fără griji, fără jenă, fără reținerile cauzate de o dantură cu o sănătate precară.


Fiecare pacient al clinicii stomatologice drVodiță este tratat cu grijă și răbdare. Confortul și starea de bine în timpul vizitelor la stomatolog sunt esențiale și de aceea ne asigurăm că nu există durere pe parcursul nici unui tratament efectuat în clinica noastră.


Mai mult decât atât, avem grijă de bugetul tău și îți oferim servicii accesibile ca preț. Avem un tehnician dentar dedicat clinicii noastre, pentru a ne asigura că beneficiezi de prețuri competitive și de rapiditate atunci când ai nevoie de o coroană dentară, o lucrare de tip punte dentară, proteză sau implant dentar.


În cadrul clinicii drVodiță oferim o gamă completă de servicii stomatologice, de la tratamentul cariilor simple la chirugie dentară, de la periaj și albire profesională la detratraj cu ultrasunete, servicii de ortodonție, implantologie, tratamente pentru paradontoză și servicii de stomatolgie pentru copii. Ne consiliem toți pacienții privind îmbunătățirea igienei orale, pentru a-și menține sănătatea danturii pe termen lung.

De ce să alegi serviciile clincii stomatologice drVodiță?

Ne ascultăm pacienții

Pacienții noștri sunt cei mai importanți pentru noi. Ne luăm timpul necesar pentru a aduna informațiile despre istoricul tău stomatologic și medical, astfel încât să știm care sunt nevoile și dorințele tale. Îți răspundem la întrebări și să îți oferim informații privind opțiunile de tratament pe care le ai, deoarece este dreptul tău să decizi ce funcționează cel mai bine pentru tine și să iei niște decizii informate.

Garanția tuturor lucrărilor executate

Orice intervenție din cadrul clinicii noastre este realizată cu profesionalism și simț de răspundere. Oferim garanție pentru toate lucrările executate în cadrul clinicii drVodiță.

Tratamente fără durere

Credem că un tratament stomatologic de succes nu trebuie să implice durere și nici disconfort. Nu doar pentru pacienții cărora le este frică de medicul dentist, dar pentru toți pacienții noștri, indiferent de vârstă, asigurăm tratamente stomatologice nedureroase. Scopul nostru este să te facem să te simți bine, să te bucuri de un tratament stomatologic eficient și confortabil, dar și să revii în clinica noastră cu zâmbetul pe buze!

Tratamente stomatologice sigure

Toate echipamentele noastre de sterilizare sunt monitorizate. Oferim fiecărui membru al echipei o pregătire inițială și anuală privind procedurile de sterilizare și siguranță, inclusiv măsuri de prim ajutor și de prevenție a răspândirii virusului COVID-19.

Medici stomatologi specialiști

În clinica drVodiță vei fi tratat doar de către medici stomatologi specialiști, aleși nu doar prin prisma pregătirii și a profesionalismului lor, dar și a amabilității și empatiei față de nevoile fiecărui pacient în parte.

Tehnician dentar dedicat

Multe clinici stomatologice lucrează cu laboratoare de tehnică dentară pentru a asigura nevoile pacienților lor. Timpul de execuție al coroanelor dentare, protezelor fixe și mobile, punților dentare și gutierelor durează mult mai mult, este nevoie de mai multe probe în cabinetul dentistului, iar prețul total este mai ridicat atunci când acest serviciu este externalizat.

În clinica stomatologică drVodiță avem un tehnician dentar dedicat 100% nevoilor pacienților noștri, ceea ce înseamnă că vei petrece mai puțin timp pe scaunul dentistului și că vei beneficia de personalizarea lucrărilor dentare în cele mai mici detalii, pentru o potrivire perfectă. Nu în ultimul rând, vei economisi timp și bani!

Program extins și prioritate în caz de urgență

Clinica noastră este deschisă 5 zile pe săptămână, în intervalul 8-20, pentru a putea deservi mai bine pacienții noștri care au un program fix și care nu se pot învoi de la serviciu. De asemenea, blocăm timp în programul nostru în fiecare zi pentru urgențe dentare, astfel încât să te putem ajuta imediat atunci când ai cel mai mult nevoie de noi!

Servicii de calitate, la prețuri prietenoase

Ne dorim să tratăm pe oricine are nevoie de serviciile noastre și cum bugetul poate reprezenta un impediment în calea unui zâmbet frumos și sănătos, ne asigurăm că oferim cele mai bune servicii stomatologice, la prețuri prietenoase cu orice buzunar.

Dr. Alin Vodita


Stomatologie Generala, Implantologie si Protetica Dentara


Telefon:

0726583593

Email:

contact@drvodita.ro


Adresa cabinet: Str. Apusului nr. 83 ,sector 6, Bucuresti


Dr. Cristina Vodita


Stomatologie Generala, Implantologie si Protetica

Supra specializare : Pedodontitie


Telefon:

0723367981

Email:

contact@drvodita.ro


Adresa cabinet: Str. Apusului nr. 83 ,sector 6, Bucuresti


Call Now Button