Despre noi

Dr. Vodita » Despre noi

{{brizy_dc_post_title}}

Clinica stomatologica Dr. Vodita


Despre noi

Un zâmbet este cel mai frumos lucru pe care îl poți purta zi de zi. Deși noi, românii suntem un popor care apreciază glumele și umorul fin, reușind chiar să facem haz de necaz, relația cu medicul stomatolog este cel puțin complicată. Încă există reminiscențe din experiențele nefericite cu felceri și bărbieri care scoteau “pe viu” dinții.


Cercetările din piață ne arată că mai mult de 40% dintre români nu au ajuns în ultimii ani la medicul stomatolog și o parte din aceștia nu își propun să meargă nici în următoarele 12 luni. Iar cel mai important aspect nu este cel dictat de rațiuni economice, ci de lipsa de educație privind importanța sănătății dentare sau de frica împământenită de durerea asociată cu medicul dentist, care a fost moștenită de la o generație la alta. Este dovedit că un părinte care nu frecventează medicul dentist nu își va duce copilul la stomatolog decât în ultimă instanță, atunci când deja sănătatea dentară i-a fost afectată.


Din fericire, medicina a evoluat enorm în ultimii 50 de ani, iar durerea și nici măcar disconfortul nu mai au de-a face cu vizita la medicul dentist. La clinica stomatologică drVodiță din București ne dorim să schimbăm această concepție greșită și să schimbăm vieți, prin însănătoșirea și transformarea zâmbetelor tuturor celor care ne calcă pragul.

Clinica noastra a fost infiintata acum peste 16 ani, am acumulat o experienta considerabila, ceea ce va garanteaza calitatea lucrarilor stomatologice.

Dr. Alin Vodita


Stomatologie Generala, Implantologie si Protetica Dentara


Telefon:

0726583593

Email:

contact@drvodita.ro


Adresa cabinet: Str. Apusului nr. 83 ,sector 6, Bucuresti


Dr. Cristina Vodita


Stomatologie Generala, Implantologie si Protetica

Supra specializare : Pedodontitie


Telefon:

0723367981

Email:

contact@drvodita.ro


Adresa cabinet: Str. Apusului nr. 83 ,sector 6, Bucuresti