Dr. Vodita » Servicii

Servicii

De ce sa apelezi la serviciile noastre?


De ce sa apelezi la serviciile noastre?

Pentru ca suntem echipa cu experienta vasta in domeniul stomatologiei. Participam frecvent la cursuri de formare iar in cei peste 16 ani de experienta am reusit sa tratam si sa multumim peste 1700 de pacienti.

Desi cabinetul nostru are o istorie de 16 ani, aparatura este mereu moderna. Investim in cele mai noi tehnologii si ne asiguram ca fiecare pacient beneficiaza de cel mai bun tratament posibil, in momentul in care se aseaza pe scaunul nostru.

Dr Vodita este un cabinet stomatologic in sector 6, in care activeaza o echipa de medici profesionisti, focusati pe sanatatea bucala a pacientilor. Cu servicii bine ancorate in prezent, o atentie sporita la micile detalii si o clinica stomatologica moderna, reusim sa pastram un standard ridicat de calitate si ne facem toti pacientii sa plece cu zambetul pe buze.

Care sunt serviciile practicate in cabinetul stomatologic Dr Vodita?

Tratamente simple sau complexe. Oferim tratamentele potrivite pentru carii, parodontoza, afectiuni pulpare sau alte probleme aparute la nivelul cavitatii bucale.

Implantologie. Un implant dentar poate sa inlocuiasca fara nicio problema un dinte pierdut asigurand atat functionalitate, cat si estetica. Oferim atat implanturi dentare standard din titan, cu coroane ceramice sau metalo-ceramice, cat si dinti din zirconiu si implanturi realizate din acelasi material.

Ortodontie. Uneori, un zambet perfect poate sa fie obtinut doar prin aranjarea dintilor in cavitatea bucala. De acest lucru este responsabil un aparat dentar. Oferim o varietate mare de solutii in acest sens, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Interventii estetice si de ingrijire. Albire dentara, periaj profesional sau diverse interventii strict estetice, toate pot fi realizate in cabinetul nostru.

Descopera serviciile noastre


Clientii nostri sunt prioritatea noastra, oferim servicii stomatologice de calitate cu o echipa de specialisti.

Servicii Cabinet Dr. Vodita


Servicii bine ancorate in prezent, o atentie sporita la micile detalii si o clinica stomatologica moderna!

Consultație gratuită

Tratamentul cariilor

Tratament de canal - Endodonție

Chirurgie dentară

Tratament parodontal

Implant dentar

Plombe estetice

Coroane dentare

Punți dentare

Proteze dentare fixe

Proteze dentare mobile

Detartraj cu ultrasunete

Curățare dentară & Periaj profesional

Albire dentară profesională

Stomatologie copii

Ortodonție

Aparate dentare

Gutiere

Consultatie generala

Terapia cariei simple

Tratamentul parodontitelor apicale

Tratamentul afectiunilor pulpare

Parodontitului marginal

Tratamente profilactice si diverse proceduri dentare

Buco – dentare

Tratamente protetice

Call Now Button